Behandelkamers

Klik op de tekst voor meer informatie over dat onderdeel

Behandelkamers
ORflow multimedia ORflow Medische schermen iMAS iMis Live OK-verbinding

ORflow multimedia

Onze beeldmanagement systemen zorgen voor het eenvoudig weergeven, terugkijken en distribueren van medische beelden op de monitoren in de OK en daarbuiten.

Bekijk product

ORflow

ORflow, het centrale overzichts- en bedienscherm voor de operatiekamer ondersteunt jullie zorgspecialisten met de juiste informatie in elke fase van het operatieproces. Belangrijke statusinformatie, patiëntgegevens of teaminformatie worden overzichtelijk in het centrale informatiescherm binnen én buiten de operatiekamer weergegeven.

Bekijk product

Medische schermen

INTER levert en adviseert op vlak van medische schermen, diagnostische en klinische monitoren.

iMAS

Ons Inter Medical Archiving System (iMAS) zorgt voor een correcte opslag van alle beelden en videos en een eenvoudige vindbaarheid.

Bekijk product

iMis

MIS beheer (Management Informatie Systeem) is een beheerapplicatie speciaal ontwikkeld voor ORflow multimedia en iMAS. iMIS geeft altijd de laatste status weer van alle op het OK-netwerk aangesloten apparaten en geeft de technisch beheerder in het ziekenhuis de mogelijkheid om apparaten te besturen.

Live OK-verbinding

Tijdens operaties maakt de live OK-verbinding het mogelijk voor chirurgen om real-time te communiceren met andere medische professionals of live te streamen voor educatieve doeleinden, zoals het delen van expertise met collega's of het onderwijzen van medische studenten.