Behandelkamers

Chirurgische operaties beter, sneller en veiliger

Behandelkamers

Tegenwoordig zijn digitale operatiekamers dé standaard in ziekenhuizen wereldwijd. Digitalisering in de operatiekamer is een absolute must. INTER is dé specialist in AV/IT oplossingen voor de inrichting van digitale operatiekamers. In de moderne gezondheidszorg spelen hardware, software en systeemintegratie een cruciale rol bij het optimaliseren van operatieprocessen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen, waaronder operatiekamer software, beeldopslag, medische schermen, live OK-verbinding en connectiviteit met het EPD, en integratie met andere beeldweergavesystemen zoals Dicom.

Sint maartenskliniek (SMK) met ORflow
ORflow: de digitale operatiekamer

Waarom digitalisering van de operatiekamer?

Digitale operatiekamers zijn niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak in moderne ziekenhuizen. De voordelen zijn overweldigend, en het verbeterde gebruiksgemak voor het gehele operatieteam staat voorop:

  • Toegankelijkheid en delen van digitale gegevens, zowel intern als extern.
  • Eenvoudige opslag en vindbaarheid van gegevens op meerdere locaties.
  • Snellere en eenvoudigere uitvoering van analyses en vergelijkingen van digitale data.

Voor een diepgaander inzicht in de redenen om over te stappen naar digitale operatiekamers, neem gerust contact met ons op en vraag naar het whitepaper “Eerste hulp bij digitalisering OK’s.”

 

Digitale OK: beheerd met toewijding voor 100% continuïteit

Bij INTER begrijpen we dat 100% continuïteit van cruciaal belang is in de operatiekamer. Daarom nemen we niet alleen de implementatie van ORflow op ons, maar ook het volledige beheer ervan. Ons toegewijde beheerteam staat paraat om ervoor te zorgen dat operatiekamers en de systemen binnen ORflow altijd optimaal functioneren. We begrijpen de gevoeligheid van de omgeving en zorgen ervoor dat eventuele verstoringen direct worden aangepakt, zodat zorgprofessionals zich volledig kunnen concentreren op de patiënt.

Behandelkamers

Klik op de tekst voor meer informatie over dat onderdeel

Behandelkamers
ORflow multimedia ORflow Medische schermen iMAS iMis Live OK-verbinding

ORflow multimedia

Onze beeldmanagement systemen zorgen voor het eenvoudig weergeven, terugkijken en distribueren van medische beelden op de monitoren in de OK en daarbuiten.

Bekijk product

ORflow

ORflow, het centrale overzichts- en bedienscherm voor de operatiekamer ondersteunt jullie zorgspecialisten met de juiste informatie in elke fase van het operatieproces. Belangrijke statusinformatie, patiëntgegevens of teaminformatie worden overzichtelijk in het centrale informatiescherm binnen én buiten de operatiekamer weergegeven.

Bekijk product

Medische schermen

INTER levert en adviseert op vlak van medische schermen, diagnostische en klinische monitoren.

iMAS

Ons Inter Medical Archiving System (iMAS) zorgt voor een correcte opslag van alle beelden en videos en een eenvoudige vindbaarheid.

Bekijk product

iMis

MIS beheer (Management Informatie Systeem) is een beheerapplicatie speciaal ontwikkeld voor ORflow multimedia en iMAS. iMIS geeft altijd de laatste status weer van alle op het OK-netwerk aangesloten apparaten en geeft de technisch beheerder in het ziekenhuis de mogelijkheid om apparaten te besturen.

Live OK-verbinding

Tijdens operaties maakt de live OK-verbinding het mogelijk voor chirurgen om real-time te communiceren met andere medische professionals of live te streamen voor educatieve doeleinden, zoals het delen van expertise met collega's of het onderwijzen van medische studenten.