Over INTER

Making the difference in crucial decisions

Over INTER

Sinds onze oprichting in 1970 hebben we ons in verschillende markten bewezen als een betrouwbare Nederlandse systeemintegrator. Met een team van meer dan 100 professionals richten we ons op de engineering van diverse AV/IT projecten.

Control Room Test
INTER dé partner in serviceverlening

INTER in het kort

Onze klanten bevinden zich in business-to-business omgevingen met complexe en kritische processen. De ruimtes die we ontwerpen en met AV/IT oplossingen inrichten zijn uiterst betrouwbaar en stabiel, wat van cruciaal belang is in de veeleisende omgevingen waarin INTER opereert. Hierbij valt te denken aan control rooms, videovoertuigen, medische specialistenwerkplekken, kritische overlegruimtes en cameraobservatie. Onze lokale teams zorgen voor een volledige ontzorging op het gebied van service, onderhoud en installatie.

DNA INTER

INTER’s kernwaarden

Onze kernwaarden representeren waar we voor staan en wat ons drijft – het wezen en DNA van INTER! Ze sturen ons in het maken van doordachte beslissingen die in lijn zijn met onze organisatie. Pas jij bij deze kernwaarden? Dan pas jij bij INTER!

  • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen!
  • Als team kiezen voor win/win!
  • Heldere keuzes en daadkracht: JA zeggen, is JA doen!
  • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op!

INTER’s missie

Bij INTER streven we voortdurend naar het beste voor onze klanten. We streven naar 100% continuïteit. Onze missie wordt als volgt geformuleerd:

“Meer controle over complexe en kritische processen door onze kennis en ervaring van het optimaal inzetten van AV/IT systemen”.

ONZE KENNIS IS ONZE KRACHT

Bij INTER geloven we in de kracht van diepgaande kennis en ervaring. We zijn toegewijd aan het begrijpen van onze klanten, hun processen en de technologieën die hen drijven. Wij hechten daarbij veel waarde aan kennisdeling. Door kennis te delen, zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal gebruik maken van hun systemen. Hierbij gaat het niet enkel om productkennis, maar ook om inzicht in processen en dagelijkse workflows.

Bij INTER streven we ernaar om jou te voorzien van de meest relevante en waardevolle kennis binnen deze thema’s. Wij willen jou helpen bij het vinden van onderwerpen die jou interesseren en bij het begrijpen van de cruciale verbinding tussen klant, proces en techniek.

Experience Center

Bezoek Experience Center INTER-X

Stap binnen in de toekomst van technologie bij ons Experience Center INTER-X in Duiven. Ervaar de nieuwste software, AV/IT-oplossingen en innovaties van INTER. Ons center is een ontmoetingsplek voor vergaderingen, trainingen en uiteraard kennisevents. Samen met technologiepartners en brancheleiders verkennen we nieuwe oplossingen en innovaties. Beleef met onze bijzondere Experience video een unieke ervaring waarin kritische processen, mens en technologie samenkomen en waarbij besluitvorming in milliseconden telt. Het Experience Center INTER-X: waar inspiratie, kennis en innovatie samenkomen.

Ontdek