Commercieel Medewerker Binnendienst

Werken bij INTER

Word onderdeel van het inter team

Commercieel Medewerker Binnendienst

Kom jij werken bij INTER?

Bij INTER creëren we geen gewone werkomgeving, we bouwen aan een gemeenschap van gepassioneerde professionals. Als jij gedreven, technisch vaardig en/of klantgericht bent, dan pas je perfect bij ons. Wij geloven in het samenbrengen van talenten om 'next level' projecten te realiseren in kritische omgevingen. Word een essentieel onderdeel van ons team en ontdek hoe INTER jouw carrière naar nieuwe hoogten kan brengen. Welkom bij INTER, waar jouw talenten en ambities samenkomen.

Bekijk vacatures

Wie zoeken wij?

Klantgedreven
Jij begrijpt de klant als geen ander. Je luistert, denkt mee, en vertaalt behoeften naar concrete oplossingen.

Een handige Harry
Met jouw praktische inzicht weet je precies hoe je dingen in elkaar zet en wat je daarvoor nodig hebt.

Een echte techneut
Jij bent continu op zoek naar de beste oplossingen, en jouw specialistische kennis is onontbeerlijk bij de projecten die we opleveren.

Bij INTER gaan werksfeer, werk-privébalans en goede arbeidsvoorwaarden hand in hand.

Een persoonlijke coach

De nieuwe collega krijgt een coach toegewezen die hen begeleidt binnen de organisatie en het werk. De medewerker en coach hebben regelmatig overleg. Ons ultieme doel is om SAMEN te groeien!

 

Onvergetelijke teamuitjes

INTER organiseert zeer regelmatig sportieve activiteiten, borrels, feestjes en fantastische uitjes. Tevens heeft INTER een actieve personeelsvereniging.

Prettige werksfeer

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit