Experience Center

Beleef het Experience Center INTER-X

Experience Center

Beleven, experimenteren en inspiratie

Het Experience Center INTER-X in Duiven opende officieel zijn deuren in 2019. Het is dé plek om dieper in te gaan op kritische processen, mens en technologie, en de rol van systeemintegratie. Hier ervaar je onze nieuwste software en geïntegreerde AV/IT-oplossingen, waarmee gebruikers betere beslissingen nemen. Je kunt er deelnemen aan stimulerende discussies, inspiratie opdoen of demonstraties en trainingen bijwonen. Maar INTER-X is meer dan een locatie; het is een bron van inspiratie voor de toekomst van technologie.

Control Room Test

Verbindend

Ons Experience Center bevordert samenwerking. We nemen elke bezoeker mee in een totaalbeleving waarin beeld, geluid en data samenkomen: de experience. Deze omgeving blijft voortdurend evolueren en dient als inspiratiebron. In samenwerking met onze technologiepartners en relaties blijven we op zoek naar innovatie en procesoptimalisatie, wat kan leiden tot verrassende resultaten. Zo proberen we onze klanten voortdurend betere en slimmere oplossingen te bieden.

Experience Center demo show

State-of-the-Art technologie

De technologie achter ons Experience Center is ontwikkeld door onze Solution Architects, en er waren de nodige uitdagingen. We hebben bewust gekozen voor een oplossing die bij ons past, die voor iedereen binnen INTER gebruiksvriendelijk is, voldoet aan onze hoge normen en er ook nog eens goed uitziet. Onze collega’s bij INTER hebben hun kennis en vaardigheden optimaal ingezet. We zijn trots op dit project, dat voor onze relaties in eigen huis is gebouwd.

 

Experience Center demo show

Een echte beleving

In het Experience Center INTER-X bieden wij bezoekers een ware ervaring. Tijdens deze ervaring nemen wij je mee in een wereld waar kritische processen, mensen en technologie samenkomen, vooral wanneer elke seconde telt. Via een grensverleggend verhaal laten we zien hoe INTER ervoor kan zorgen dat gebruikers de juiste beslissingen nemen door de presentatie van de juiste informatie.