Control Room

Klik op de tekst voor meer informatie over dat onderdeel

Control Room
ATLAS Ergonomische desk KVM Videowall

ATLAS

ATLAS is een multifunctionele applicatie, die communicatie integreert. Door alles te centraliseren behouden gebruikers controle over de werkzaamheden. Dit draagt bij aan de optimalisatie van het werkproces. Met de gebruiksvriendelijke interface van ATLAS, sturen gebruikers ieder gewenst systeem op een intuïtieve wijze aan. De overzichtelijke presentatie levert een positieve bijdrage aan het afhandelen van processen.

Bekijk product

Ergonomische desk

Op de werkplek van een operator wordt ruim zes keer zoveel gezeten als op een werkplek in een ‘normale’ kantoorruimte. De werkplek van een operator bestaat dan ook niet uit gewoon kantoormeubilair, maar uit 24/7 bureaus en stoelen. Hiermee kan een werkplek met één druk op de knop worden afgesteld op ieders afzonderlijke wensen en voorkeuren. Met dit ergonomisch verantwoorde meubilair, kan de operator een gezonde en actieve werkhouding aannemen.

Lees meer

KVM

KVM staat voor Keyboard, Video en Mouse en verwijst naar de bijbehorende interfaces op een computer. Bij veel bedrijven worden tegenwoordig verschillende computers en bronnen gebruikt om een specifieke taak te vervullen. Dit kan leiden tot een overvolle werkplek met meerdere muizen en toetsenborden, wat weer kan zorgen voor onrust en onoverzichtelijkheid. Een oplossing hiervoor is het gebruik van een KVM-switch. Met behulp van een KVM-systeem worden meerdere computers gecentraliseerd en op afstand beschikbaar gemaakt.

Bekijk product

Videowall

De videowall zorgt voor overzicht en live inzichten. Met een videowall kan men verschillende soorten gegevens en video’s van meerdere bronnen monitoren en beheren. Zo wordt een videowall onder andere ingezet voor het weergeven van live camerabeelden, procesgegevens, systeem statussen, alarmen en andere kritieke informatie.

Bekijk product