Vacature

IT Specialist

IT Specialist

Ben jij onze nieuwe IT Specialist?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige IT specialist om ons team te versterken! Ben jij iemand die graag zorgt voor een soepel draaiende IT-infrastructuur? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend: van het bieden van support en het beheren van systemen, tot het uitvoeren en begeleiden van implementatie- en migratietrajecten. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving. Kom jij ons team versterken?

Wie wij zoeken

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding in een IT-gerelateerde richting
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen de IT
  • Analytisch vermogen en een proactieve houding
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Een ‘security mindset’ om altijd oog te houden voor veiligheid
  • Ervaring met het beheer van hybride Cloud omgevingen (vereist)
  • Je haalt plezier uit het begeleiden van anderen en neemt graag het voortouw
  • Gedreven om te groeien en het beste uit jezelf te halen

Wat je gaat doen

  • Netwerkbeheer: Je zorgt voor het beheer en de optimalisatie van onze hybride Cloud omgeving, met een focus op Windows-gerelateerde assets.
  • Beveiliging: Je houdt het netwerk scherp in de gaten en voert actieve monitoring uit op het gebied van security.
  • Probleemoplossing: Je spoort proactief netwerkstoringen op en voorkomt deze, zodat alles soepel blijft draaien.
  • Support: Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van 2e-lijns supporttickets en incidenten, en zorgt voor een snelle en effectieve oplossing.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s.
  • Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waar jij de vrijheid, het vertrouwen en de ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit.
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur).
  • Telefoon en laptop van de zaak om je werk soepel te laten verlopen.
  • Toegang tot (interne) opleidingen en Studytube, zodat je jezelf blijft ontwikkelen.
  • Begeleiding van een persoonlijke coach die je helpt om te groeien.
  • Een goede pensioenregeling, waarbij jij slechts 5% bijdraagt.
  • En natuurlijk onvergetelijke personeels- en teamuitjes!

Jouw directe collega's bij inter

Richard Kool
Managing Director CRS
Richard Kool
Managing Director CRS
+31 6 30 12 06 91 richardkool@inter.nl
Foto van Richard Kool
Colette Verhoeven
Customer Happiness Manager
Colette Verhoeven
Customer Happiness Manager
+31 26 319 69 69 coletteverhoeven@Inter.nl
Foto van Colette Verhoeven
Holger Kuiper
Teamleider Inkoop & Logistiek
Holger Kuiper
Teamleider Inkoop & Logistiek
+31 26 319 69 69 holgerkuiper@inter.nl
Foto van Holger Kuiper

In 4 stappen naar jouw droombaan bij INTER

Bij INTER bieden we jou de kans om de carrière van je dromen te realiseren. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 4 eenvoudige stappen die jou helpen om je volledige potentieel te benutten.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een opwindende carrière bij INTER? Lees verder en ontdek hoe je jouw droombaan kunt veroveren

Stap 1

Solliciteer nu!
Ga naar onze vacaturepagina en klik op “Solliciteer Direct.” Voeg je CV en motivatiebrief toe, of deel simpelweg je LinkedIn-profiel. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

Stap 2

Snel een reactie!
Binnen 3 werkdagen hoor je van ons! Dit kan een uitnodiging voor een gesprek zijn of een toelichting waarom er geen match is. We beginnen met een korte telefonische kennismaking om elkaar wat beter te leren kennen

Stap 3

Een kop koffie in Duiven
Hebben we een goede klik? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie op ons kantoor in Duiven. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, vertellen we je meer over wat INTER doet, en bespreken we de openstaande rol. Het belangrijkste is natuurlijk dat we allebei enthousiast zijn! Bij wederzijdse interesse volgt een vervolggesprek met het team of de directie.

Stap 4

Allemaal enthousiast?

Geweldig! We zijn er helemaal van overtuigd dat jij een waardevolle aanvulling voor ons team zult zijn. We doen je snel een contractvoorstel zodat je bij INTER aan de slag kunt. Als alles akkoord is, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen

Jouw team

Als nieuw lid van het ICT Team bij INTER word je een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Ons gespecialiseerde team werkt aan diverse uitdagende technologische projecten en speelt een cruciale rol in het ondersteunen en optimaliseren van onze infrastructuur en dienstverlening. Samen met je 2 andere collega’s ontwerp, implementeer en onderhoud je systemen die onze bedrijfsprocessen efficiënt en effectief laten verlopen.

Daarnaast ben je onderdeel van Team Base, de brede ondersteuningsgroep binnen INTER die fungeert als de ruggengraat van onze organisatie. Team Base ondersteunt alle afdelingen binnen INTER, wat betekent dat je in een hecht en divers team terechtkomt dat met hun expertise een cruciale bijdrage levert aan het succes van het hele bedrijf.

Deze rol bied je de unieke kans om samen te werken met verschillende disciplines en een breed inzicht te krijgen in hoe onze organisatie werkt. Werken binnen Team Base betekent dat je onderdeel bent van een dynamische en veelzijdige werkomgeving, waar jouw bijdragen direct impact hebben op de groei en ontwikkeling van INTER.

Over INTER

In de afgelopen 50 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten.

INTER is gebaseerd op sterke kernwaarden

  • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.
  • Als team kiezen voor win/win: Samenwerking en wederzijds succes staan centraal in ons werk.
  • Heldere keuzes en daadkracht: We nemen beslissingen en voeren ze met vastberadenheid uit.
  • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op: We streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen in complexe omgevingen.

Met passie voor techniek ontwikkelen wij AV/IT oplossingen en next level projecten binnen kritische omgevingen in samenwerking met onze relaties

Meer weten over deze vacature?

Ben je nieuwsgierig naar de vacature of wil je meer weten over wie we zijn en wat we te bieden hebben? Voordat je de sprong waagt, kun je altijd contact opnemen met Jessy Cloosterman, onze HR-adviseur. Je kunt haar bereiken via jessycloosterman@inter.nl of op 0620828216. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden!