Friends Only Event

Op donderdagavond 23 november organiseren we een INTER Friends-only dag.

Thema van de avond: ‘In control’ zijn van je eigen leven’ met spreker Thijs Launspach en daaromheen een leuk programma.

Dus, als je nog niet hebt aangemeld, heb je nog steeds de kans om dat te doen. Je kunt je aanmelden via deze link.
Laten we samen leren hoe we de hectiek van het leven onder controle kunnen houden. De link voor aanmelding vind je ook bijgaan in de officiële uitnodiging.

En als je vrienden hebt die nog niet zijn aangemeld, stuur hen dan de uitnodiging door, zodat zij zich ook kunnen aanmelden. Niemand wil immers druk zijn zonder controle, toch? Onze klanten weten dat maar al te goed!

Mis deze kans niet om te leren en plezier te hebben. Laten we er samen een mooie avond van maken! We hopen je daar te zien.

Dit event is uitsluitend bedoeld voor INTER collega’s en hun vrienden.

 

We hebben een mooi programma in petto. Je weet dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat kritische processen onder controle blijven. Dit keer gaat het om in controle zijn over je eígen leven. Spreker Thijs Launspach, bekend van de boeken ‘Fokking Druk’ en ‘Werk Kan Ook Uit’ deelt zijn verrijkende inzichten over mindset en balans.

Je bent welkom vanaf 19u. Om 19:30u starten we het programma van de avond met als thema het in controle zijn van je eigen leven. INTER zorgt voor een hapje, drankje. De borrel aan het eind sluiten we rond 23u af. Laat je via het aanmeldformulier even weten of je komt en wie je eventueel meeneemt?

 

Meld je aan: