Kritische overlegruimtes

Spaarne Gasthuis MDO

Spaarne Gasthuis MDO

De inrichting van de MDO ruimte

Inrichting van een multidisciplinaire overlegruimte bij Spaarne Gasthuis, topklinisch ziekenhuis met specialistische zorg aan kankerpatiënten. De MDO-kamer is uitgerust met een radiologie werkplek, beeld/audio infrastructuur en een gebruiksvriendelijk bedienpaneel. Eerder ingerichte ruimtes bij Spaarne Gasthuis; radiologen bespreekruimtes, andere MDO-ruimtes, auditorium én operatiekamers. Grotendeels voorzien van multimedia en videoconferencing voor efficiënt overleg, ook tussen locaties.

Voor een uitstekende zichtbaarheid worden de 4K PACS viewing beelden getoond op de drie 85” 4K beeldschermen. Het overleg wordt ondersteund door een stabiele audio en videoconferencing infrastructuur. Hierdoor is er een uitstekende verstaanbaarheid in de ruimte. De microfoons zijn fraai weggewerkt in het plafond. De algehele bediening van de ruimte gebeurd via het eenvoudig te bedienen touch paneel. Het paneel is speciaal ontworpen om de medisch specialist te ondersteunen, zodat deze zich kan richten op het MDO-overleg en het patiëntbehandelplan.

De MDO-ruimte is door INTER ingericht met:

  • radiologie werkplek met een 4K PACS werkstation
  • drie 85“ 4K Sony Professional monitoren
  • audio infrastructuur- en weergave
  • gebruiksvriendelijk touch paneel

Videobulter

Eerder ingerichte overlegruimtes bij Spaarne Gasthuis zijn allen voorzien van videoconferencing en 75” full HD monitoren voor het tonen van videobeelden in combinatie met de diensten van de Videobutler. De Videobutler assisteert in het voorbereiden van elk video gesprek, het organiseren van de vergaderingen en de begeleiding van de videoconference van start tot afronding.

Producten binnen dit project

Bekijk meer MDO referenties

Bekijk meer referenties

Met deze partners werken wij samen

Logo van Wortell