INTER Team

Werken bij INTER

Kom jij werken bij INTER?

Bij INTER creëren we geen gewone werkomgeving, we bouwen aan een gemeenschap van gepassioneerde professionals. Als jij gedreven, technisch vaardig en/of klantgericht bent, dan pas je perfect bij ons. Wij geloven in het samenbrengen van talenten om ‘next level’ projecten te realiseren in kritische omgevingen. Word een essentieel onderdeel van ons team en ontdek hoe INTER jouw carrière naar nieuwe hoogten kan brengen. Welkom bij INTER, waar jouw talenten en ambities samenkomen.

Bekijk vacatures

Pre-onboarding

Wanneer je bij INTER in dienst treedt, kom je in een warm bad terecht. Na het ondertekenen van het contract begint de pre-onboarding. We heten je van harte welkom en zorgen ervoor dat je goed van start kunt gaan.

Je ontvangt:

  • Een welkomstmail met uitleg over onze systemen.
  • Informatie over je werkdagen en -kleding.
  • Een leuke welkomstkaart per post.
  • Een introductieschema voor je eerste werkdagen.
    We hechten veel waarde aan feedback, dus er is ook een evaluatiemoment over de introductieperiode om te horen hoe je eerste week(en) verliepen en of je nog feedback hebt.

 

Het échte onboarden kan beginnen

Als nieuwe collega krijg je een coach toegewezen die jou begeleidt binnen de organisatie en het werk. Ons onboardingprogramma zorgt ervoor dat je de organisatie en het werk goed leert kennen.

We organiseren presentaties door collega’s, waardoor je kennismaakt met de verschillende teams en markten waarin we actief zijn. Zo krijg je een goed beeld van onze organisatiecultuur en structuur, onze missie en visie, en kun je je inlezen in het werk waarmee je aan de slag gaat. Dit alles gebeurt stapsgewijs, zodat jij je in het begin vooral welkom en thuis voelt. Welkom ‘on board’!

Tot slot: INTER’S KERNWAARDEN

Onze kernwaarden representeren waar we voor staan en wat ons drijft – het wezen en DNA van INTER!

Ze sturen ons in het maken van doordachte beslissingen die in lijn zijn met onze organisatie. Pas jij bij deze kernwaarden? Dan pas jij bij INTER!

  • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen!
  • Als team kiezen voor win/win!
  • Heldere keuzes en daadkracht: JA zeggen, is JA doen!
  • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op!

DNA INTER