Vacature

Meewerkstage Content Design (MBO+/HBO)

Meewerkstage Content Design (MBO+/HBO)

Meewerkstage Content Design (MBO+/HBO) gezocht

He jij, ben jij opzoek naar een super toffe stageplek waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Ben jij de creatieve stagiair Content Design die onze concepten vertaalt naar video’s, graphics, iconen en animaties? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Help je ons aan passende content bij het opzetten van marketing campagnes voor het promoten van onze oplossingen en (online) events. Denk hierbij aan het ontwerpen van online banners, interactieve brochures en het maken van motiongraphics tot fotografie en film. Dit gebruiken wij zowel online als offline; in onze presentaties, saleskit en op onze website. Daarnaast help je mee met het verbeteren van de customer experience. Oftewel, content in de breedste zin!

Wie wij zoeken

 • Student Content Design
 • MBO-4/HBO richting grafisch vormgeving, multimedia design, communicatie of media;
 • Een echte, creatieve content creator
 • Ervaren in Adobe Creative Cloud – met name Photoshop, Illustrator & InDesign
 • Ervaring met Premiere videobewerking (dit is geen vereiste, maar is een pré)
 • (Bij voorkeur) fulltime beschikbaar, vanaf februari 2024 voor een periode van +/- 5 maanden

Wat je gaat doen

Denk hierbij aan het ontwerpen van online banners, interactieve brochures en het maken van motiongraphics tot fotografie en film. Dit gebruiken wij zowel online als offline; in onze presentaties, saleskit en op onze website. Daarnaast help je mee met het verbeteren van de customer experience. Oftewel, content in de breedste zin!

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende stageplek in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s
 • Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit
 • Begeleiding door één van de Marketing Managers en onze Content Designer
 • Marktconforme stagevergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheden om thuis te werken
 • Onvergetelijke (personeels- en team) uitjes

Jouw directe collega's bij inter

Pauline Kleinsmann
MarCom Specialist
Pauline Kleinsmann
MarCom Specialist
+31 651223095 Paulinekleinsmann@inter.nl
Foto van Pauline Kleinsmann
Danique Ried
MarCom Specialist
Danique Ried
MarCom Specialist
+31 645041452 daniqueried@inter.nl
Foto van Danique Ried

In 4 stappen naar jouw droombaan bij INTER

Bij INTER bieden we jou de kans om de carrière van je dromen te realiseren. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 4 eenvoudige stappen die jou helpen om je volledige potentieel te benutten.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een opwindende carrière bij INTER? Lees verder en ontdek hoe je jouw droombaan kunt veroveren!

Stap 1

Solliciteer
Solliciteer op de vacaturepagina via “Solliciteer Direct,” voeg CV en motivatiebrief toe, of deel je LinkedIn-link. Ontvang automatisch een bevestigingse-mail.

Stap 2

Reactie binnen 5 werkdagen
Binnen 5 dagen ontvang je een reactie. Dit kan een gespreksuitnodiging zijn of uitleg waarom er geen match is. We plannen eerst nog een telefonisch interview om elkaar te leren kennen en vragen te beantwoorden.

Stap 3

Ontmoeting op kantoor
Bij interesse ontmoeten we je op ons kantoor in Duiven, bespreken je CV en functie-eisen om te zien of we bij elkaar passen. Bij wederzijdse interesse volgt een tweede gesprek.

Stap 4

Contractvoorstel
Voor het contractvoorstel spreek je kort met een directielid. Succesvol? Dan pas je bij onze kernwaarden en INTER-familie, klaar om je eerste werkdag te beginnen!

Jouw Team

In ongeveer vijf maanden tijd ga jij onwijs veel leren van onze marketing- en contentprofessionals. Binnen INTER werken wij namelijk in een marketing team bestaande uit drie marketeers en één content designer. Zij kijken niet constant met je mee; jij pakt ook zelf dingen op. Je krijgt de ruimte en vrijheid om zelf projecten op te pakken en mee te denken over onze content.

Over INTER

In de afgelopen 50 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten.

INTER is gebaseerd op sterke kernwaarden

 • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.
 • Als team kiezen voor win/win: Samenwerking en wederzijds succes staan centraal in ons werk.
 • Heldere keuzes en daadkracht: We nemen beslissingen en voeren ze met vastberadenheid uit.
 • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op: We streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen in complexe omgevingen.

Met passie voor techniek ontwikkelen wij AV/IT oplossingen en next level projecten binnen kritische omgevingen in samenwerking met onze relaties.

 

Meer weten over deze vacature?

Interesse gewekt door deze vacature? Voordat je de sprong waagt, wil je wellicht wat meer inzicht krijgen in wie we zijn en wat we te bieden hebben. Als je vragen hebt over deze specifieke functie of over ons bedrijf in het algemeen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde HR-adviseur, via sollicitaties@inter.nl. Ze staat klaar om je te helpen.