Vacature

Service Engineer Control Room

Service Engineer Control Room

Service Engineer gezocht

Hé nieuwe collega, wil jij graag een cruciale rol spelen in het (proactief) beheren van onze kritische control room oplossingen? Ben jij dé probleemoplosser met technische ICTkennis en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe Service Engineer in ons control room team! 

Functieomschrijving

Als Service Engineer bij INTER ben je een belangrijke schakel in het 24/7 beheren van onze control room oplossingen. We voeren steeds meer proactieve onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het realtime monitoren van de control rooms van onze klanten, het updaten van deze control rooms en het zorgdragen voor lifecylce management. Ondanks deze inspanningen komt het helaas ook voor dat er soms onvoorziene verstoringen optreden, hetgeen betekent dat we correctieve onderhoudswerkzaamheden moeten uitvoeren. Deze werkzaamheden voeren we bij voorkeur remote uit, maar soms is het ook nodig om hiervoor naar locatie te gaan. Je komt hierdoor op toffe locaties!  

 

Je voert je werkzaamheden uit binnen het Control Room Specialist team. Dit team streeft met betrouwbare oplossingen naar 100% continuïteit van het primaire proces van onze klanten en excellente serviceverlening. We maken hiervoor goede afspraken met onze klanten in de vorm van SLA’s en besteden veel aandacht aan het opleiden van onze specialisten. Draag jij graag bij aan 100% continuïteit en excellente serviceverlening?  

Wie wij zoeken

 • Een gedreven en enthousiaste collega met minimaal een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van ICT 
 • Een klantvriendelijke en servicegerichte teamplayer 
 • Je bent flexibel en bereid tot het periodiek draaien van 24/7 diensten 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B 
 • Je hebt interesse in AV/IT

Wat je gaat doen

 • Het doorvoeren van geplande updates en preventieve onderhoudswerkzaamheden. Je vervangt onderdelen en streeft naar maximale inzet van de apparatuur 
 • Het remote uitvoeren van (proactieve of correctieve) onderhoudswerkzaamheden 
 • Indien dit niet toereikend is, dan het op locatie uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden  
 • Het uitvoeren van reparaties aan apparatuur, waardoor herhaalstoringen worden voorkomen 
 • Het uitvoeren van netwerkinstallaties, indien je hiervoor gekwalificeerd bent 
 • Je volgt interne en externe trainingen om jouw kennis en ervaring te ontwikkelen (en up-to-date te houden) op het gebied van control room systemen en klant- en servicegerichte vaardigheden. 
 • De administratieve verwerking van tickets en het verantwoorden van uren

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s 
 • Persoonlijke coach 
 • Volop ontwikkelmogelijkheden en uitdaging 
 • (Interne) opleidingen en toegang tot Studytube 
 • Een goed salaris tussen de €2500-€3500 bruto per maand, dat past bij jouw leeftijd en ervaring 
 • Een beschikbaarheidsvergoeding voor het draaien van 24/7 diensten 
 • Goede pensioenregeling, waarvan INTER 95% betaalt 
 • Reiskostenvergoeding 
 • 26 vakantiedagen 
 • Telefoon en laptop 
 • Onvergetelijke (personeels- en team) uitjes

Jouw directe collega's bij inter

Thijs Holten
Head of Development
Thijs Holten
Head of Development
+31 6 51 42 73 51 thijsholten@inter.nl
Foto van Thijs Holten
Pepijn Bosgoed
Customer Support
Pepijn Bosgoed
Customer Support
+31 6 40133950 pepijnbosgoed@inter.nl
Foto van Pepijn Bosgoed
Jasper Greve
Customer Support
Jasper Greve
Customer Support
+31 653262685 jaspergreve@inter.nl
Foto van Jasper Greve

In 4 stappen naar jouw droombaan bij INTER

Bij INTER bieden we jou de kans om de carrière van je dromen te realiseren. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 4 eenvoudige stappen die jou helpen om je volledige potentieel te benutten.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een opwindende carrière bij INTER? Lees verder en ontdek hoe je jouw droombaan kunt veroveren

Stap 1

Solliciteer
Solliciteer op de vacaturepagina via “Solliciteer Direct,” voeg CV en motivatiebrief toe, of deel je LinkedIn-link. Ontvang automatisch een bevestigingse-mail.

Stap 2

Reactie binnen 5 werkdagen
Binnen 5 dagen ontvang je een reactie. Dit kan een gespreksuitnodiging zijn of uitleg waarom er geen match is. We plannen eerst nog een telefonisch interview om elkaar te leren kennen en vragen te beantwoorden.

Stap 3

Ontmoeting op kantoor
Bij interesse ontmoeten we je op ons kantoor in Duiven, bespreken je CV en functie-eisen om te zien of we bij elkaar passen. Bij wederzijdse interesse volgt een tweede gesprek.

Stap 4

Contractvoorstel
Voor het contractvoorstel spreek je kort met een directielid. Succesvol? Dan pas je bij onze kernwaarden en INTER-familie, klaar om je eerste werkdag te beginnen!

Jouw team

Je werkt binnen het team Control Room Specialist. Een hechte en collegiale club. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer van onze control room oplossingen. We realiseren control rooms in diverse markten, waaronder de Industrie, Utiliteit, Mobiliteit, Defensie en Ziekenhuizen. Vanuit deze control rooms wordt het primaire proces van deze klanten gemonitord en bediend, vandaar dat 100% continuïteit van het proces cruciaal is. Om deze reden staan we dan ook 24/7 klaar om eventuele storingen te verhelpen. 

Over INTER

In de afgelopen 50 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten.

INTER is gebaseerd op sterke kernwaarden

 • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.
 • Als team kiezen voor win/win: Samenwerking en wederzijds succes staan centraal in ons werk.
 • Heldere keuzes en daadkracht: We nemen beslissingen en voeren ze met vastberadenheid uit.
 • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op: We streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen in complexe omgevingen.

Met passie voor techniek ontwikkelen wij AV/IT oplossingen en next level projecten binnen kritische omgevingen in samenwerking met onze relaties.

 

Meer weten over deze vacature?

Interesse gewekt door deze vacature? Voordat je de sprong waagt, wil je wellicht wat meer inzicht krijgen in wie we zijn en wat we te bieden hebben. Als je vragen hebt over deze specifieke functie of over ons bedrijf in het algemeen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde HR-adviseur, Jessy via sollicitaties@inter.nl. Ze staat klaar om je te helpen.