Vacature

Software Engineer Team Digital OR Solutions

Software Engineer Team Digital OR Solutions

Software Engineer – Team Digital OR Solutions gezocht!

Bij INTER, een voortrekker in digitale oplossingen voor operatiekamers (OR), zijn we op zoek naar een getalenteerde Software Engineer. Sluit je aan bij ons Team Digital OR Solutions en speel een sleutelrol in het ontwikkelen van onze toonaangevende software oplossing ORflow. Ons centrale bedienscherm, ORflow, biedt ongeëvenaarde ondersteuning aan medisch specialisten in elke fase van het operatieproces en is daarmee binnen de digitale operatiekamers de standaard die de chirurgische precisie verhoogt.

Functieomschrijving

Functieomschrijving Als Software Engineer in ons Team Digital OR Solutions ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van onze toonaangevende software oplossing ORflow, specifiek gericht op het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van digitale operatiekamers. Je werkt nauw samen met een team van ervaren ontwikkelaars en draagt bij aan alle fasen van het softwareontwikkelingsproces, van analyse tot ontwerp en testing.

Wie wij zoeken

 • Een HBO-geschoolde Software Engineer of iemand met een vergelijkbare achtergrond.
 • Een Software Engineer met 3 – 5 jaar werkervaring
 • Ervaring met softwareontwikkeling, bij voorkeur in C#.
 • Een creatief, oplossingsgericht individu dat zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
 • Iemand met een proactieve houding, die leergierig is en in staat om nieuwe technologieën en methodieken snel eigen te maken.

Wat je gaat doen

 • Ontwikkelen en verbeteren van softwareoplossingen voor digitale operatiekamers.
 • Identificeren en oplossen van complexe technische problemen.
 • Samenwerken met een team van softwareprofessionals aan innovatieve projecten.
 • Bijdragen aan het volledige ontwikkelingsproces, van concept tot levering.

Wat wij bieden

 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving in een vooruitstrevend bedrijf.
 • De kans om te werken aan projecten die een directe impact hebben op de toekomst van medische behandelingen.
 • Een competitief salarispakket, inclusief flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Een informele bedrijfscultuur waarin jouw ontwikkeling en welzijn centraal staan.
 • Goede pensioenregeling waarvan jij 5% betaalt
 • Reiskostenvergoeding
 • 26 vakantiedagen
 • Telefoon en laptop
 • Onvergetelijke (personeels- en team) uitjes

Jouw directe collega's bij inter

André te Hennepe
Solutions Architect
André te Hennepe
Solutions Architect
+31 6 22 80 03 85 andretehennepe@inter.nl
Foto van André te Hennepe
Robbin van Rooij
Director Digital OR Solutions
Robbin van Rooij
Director Digital OR Solutions
+31263196950 robbinvanrooij@inter.nl
Foto van Robbin van Rooij
René Steinmann
Senior Account Manager Digital OR Solutions
René Steinmann
Senior Account Manager Digital OR Solutions
+31 6 20 50 62 81 renesteinmann@inter.nl
Foto van René Steinmann

In 4 stappen naar jouw droombaan bij INTER

Bij INTER bieden we jou de kans om de carrière van je dromen te realiseren. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 4 eenvoudige stappen die jou helpen om je volledige potentieel te benutten.
Klaar om de eerste stap te zetten naar een opwindende carrière bij INTER? Lees verder en ontdek hoe je jouw droombaan kunt veroveren!

Stap 1

Solliciteer
Solliciteer op de vacaturepagina via “Solliciteer Direct,” voeg CV en motivatiebrief toe, of deel je LinkedIn-link. Ontvang automatisch een bevestigingse-mail.

Stap 2

Reactie binnen 5 werkdagen
Binnen 5 dagen ontvang je een reactie. Dit kan een gespreksuitnodiging zijn of uitleg waarom er geen match is. We plannen eerst nog een telefonisch interview om elkaar te leren kennen en vragen te beantwoorden.

Stap 3

Ontmoeting op kantoor
Bij interesse ontmoeten we je op ons kantoor in Duiven, bespreken je CV en functie-eisen om te zien of we bij elkaar passen. Bij wederzijdse interesse volgt een tweede gesprek.

Stap 4

Contractvoorstel
Voor het contractvoorstel spreek je kort met een directielid. Succesvol? Dan pas je bij onze kernwaarden en INTER-familie, klaar om je eerste werkdag te beginnen!

Jouw team

Sluit je aan bij ons team Digital OR solutions, een nauw samenwerkende en collegiale groep professionals. In deze rol draag je bij aan de ontwikkeling van ons softwareproduct ORflow, die integraal zijn voor het primaire proces van onze relaties. Ons team is niet alleen toegewijd aan de operationele efficiëntie, maar ook aan een ondersteunende en stimulerende werkomgeving. Het waarborgen van 100% continuïteit in dit proces is van cruciaal belang. Hierbij streven we naar innovatieve oplossingen die de ervaring van zowel het team als de klant verbeteren.

INTER staat voor innovatie en ambitie. In ons team Digital OR solutions draait alles om het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen.

Over INTER

In de afgelopen 50 jaar is INTER gegroeid van AV-distributeur naar een gevestigd systeemintegrator en IT/ procesconsultant. Niet alleen in Nederland, ook buiten de landsgrenzen. Onze oplossingen zorgen er dagelijks voor, dat gebruikers in kritische en complexe omgevingen in staat zijn beter beslissingen te nemen door de presentatie van de juiste informatie. Met onze passie voor techniek ontwikkelen wij samen met onze relaties innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klanten.

INTER is gebaseerd op sterke kernwaarden

 • Gepassioneerd om het beste resultaat te behalen: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.
 • Als team kiezen voor win/win: Samenwerking en wederzijds succes staan centraal in ons werk.
 • Heldere keuzes en daadkracht: We nemen beslissingen en voeren ze met vastberadenheid uit.
 • “Next level” projecten in kritische omgevingen, daar zijn we trots op: We streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen in complexe omgevingen.

Met passie voor techniek ontwikkelen wij AV/IT oplossingen en next level projecten binnen kritische omgevingen in samenwerking met onze relaties.

 

Meer weten over deze vacature?

Interesse gewekt door deze vacature? Voordat je de sprong waagt, wil je wellicht wat meer inzicht krijgen in wie we zijn en wat we te bieden hebben. Als je vragen hebt over deze specifieke functie of over ons bedrijf in het algemeen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde HR-adviseur, Jessy via sollicitaties@inter.nl. Ze staat klaar om je te helpen.